torsdag 24 maj 2012

Norra Berget - Sundsvall

Efter frukost hos syrran igår så fortsatte vi vår tripp norrut. Två timmar i bil är som sagt max vad grabbarna klarar av. Sista halvtimmen är då lite smågrinig men ändå okej. På två timmar hann vi upp till Sundsvall som var vårt nästa stopp. Maken släppte av oss på Norra Berget. Har ju varit där innan fast inte med barn så man får lite nya perspektiv. Fin lekpark, små roliga hus att gå in i, några kaniner (synd att dom andra djuren inte kommit ut ännu), väldigt mysig omgivning och härlig utsikt på toppen. Jag och Rasmus klättrade upp i utsiktstornet och jag höll på att få svindel, ugha... det där med höjder blir bara värre och värre ju äldre man blir. Åt lunch på restaurangen på toppen av berget, lekte lite till och lagom till eftermiddagsluren satte vi oss i bilen igen.

Mamma får prova linbanan...

...och så Rasmus så klart!

Mysig omgivning.

Båda grabbarna och mamma somnade i bilen innan vi lämnat Sundsvall. Två timmar lyckades dom sova innan vi stannade för den utlovade glasspausen. Sedan var det inte långt kvar till sista stoppet på resan, Umeå, men det kröp i benen på småttingarna. Vi kan ändå konstatera att upplägget var perfekt!

Värsta utsikten.

Kanonen var spännande.

Bus vid småhusen och Rasmus "jobbade" lite:).

Nu är vi framme hos farmor och farfar i ett soligt Röbäck som ändå bjuder på lite snöhögar här och där. Det utlovas sol hela brännbollshelgen så vi håller tummarna! Jag och maken hann med en löptur i går kväll för nu gäller det att trimma formen till vårruset nästa vecka. Det var tunga ben men jag skyller på att man blir stel av att sitta i en bil.

Har dom krympt eller?

Idag håller vi tummarna hårt, hårt, hårt!!!

1 kommentar:

  1. Det gör vi!! Njut av en oregning brännbollshelg :)

    SvaraRadera