tisdag 22 maj 2012

Gävle

Idag började vi vår Norrlandsturné. Första stoppet var Gävle och besök hos moster Carro för att fira födelsedag och mysa tillsammans. Två timmar i bil är nog vad vi klarar av med två små gossar så det var en lagom tur. Gävle har bjudit på strålande sol om än lite kallare vindar än i Stockholm. Efter lunch skulle maken jobba men vi andra begav oss ut för lite parkhäng. Och vilket parkhäng vi fick. En jättestor lekpark mitt inne i smeten tror jag var väldigt uppskattat av både Rasmus och Hugo. Kan rekommenderas om ni tar en sväng förbi denna stad.

Först picknick. Moster packade tacopaj istället för chokladkaka men det gick bra ändå:).

Värsta rutschbanan. Första gången hörde man att det var lite läskigt för Rasmsus men sedan skulle vi bara åka mer, mer, mer...

Bil är ju alltid uppskattat.

Hugo gillade tåget också.

Gävle en härlig försommardag.

Stadsvandring.

Väl hemma igen blev det lite gitarrspelande innan middagen.

Syrran har lyckats fixa snygga knoppar till sina skåp i olika utföranden.

Att systers hem inte är barnanpassat tror jag att hon kan skriva under på:). Vi har flyttat skålar, möbler och diverse andra saker fram och tillbaka. Än så länge har allt klarat sig. Nu ska vi (eller i alla fall grabbarna) sova. Har en trött Rasmus som inte har sovit på hela dagen... Imorgon bär färden vidare norrut mot Sundsvall och gamla hemtrakter.

1 kommentar: