torsdag 16 februari 2012

Utveckling

Kontraster. 
Värme - Kyla 
Salta bad - Pulkaåkning


Under dom tre veckor som vi har varit borta så har det hänt otroligt mycket. Rasmus har växt så det knakar hela 2-3 cm. Hugo började när vi kom till Thailand att hasa sig fram och hade någon slags krypteknik där han slängde sig framåt. Han satte sig själv upp från liggande och började så smått att klättra upp på saker och ting. När vi nu kom hem så satte utvecklingen ännu mer fart och nu kryper han ordentligt på alla fyra. Han klättrar upp på ALLT och ställer sig upp vingligt, släpper taget och tror han kan gå fast han inte kan. Rasmus har lärt sig att stänga dörren till sitt rum för att få vara i fred och det måste han för det bästa som finns är storebrors rum tycker Hugo:).

Idag har vi köpt skidor till Rasmus för hans födelsedagspengar och han är såååå stolt. Bar dom från centrum i skidväskan och imorgon ser han fram emot premiär!

Ringde försäkringsbolaget idag angående Rasmus läkarbesök i Thailand. Blev väldigt positivt överraskad. Killen frågade lite frågor och sa sedan att jag inte behöver skicka in kvitton utan dom betalar ut pengarna till kontot utan några problem. Dessutom får vi tillbaka pengar (50%) för de tre dagar Rasmus inte kunde bada vilket vi inte hade räknat med. Skönt att slippa strula med allt, verkligen bra service!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar