fredag 9 december 2011

Hugo 7 mån!


Underbara varelse!!!
Firade sin 7 månaders dag med första snön som sedan snabbt töade bort i slask igen...

Hugo sitter nu mest hela tiden på golvet och leker. Får han vara med och titta på när storebror kör bilar så är han alltid nöjd. När han ligger på golvet så märks det att han vill framåt men han har inte riktigt fattat grejen utan det blir rumpan upp och huvudet ner i backen:).

Just nu är Hugo inne i en period av riktigt dålig sömn. Han har ofta haft svårt att komma till ro på kvällen men sedan sovit bra på natten. Nu har han både svårt för kvällen och natten. Vaknar på natten flera gånger, är otröstlig och bara skriker. Lägg till en storebror som också vaknar ibland på det så kan ni ju räkna ut att vår sovbank just nu är minimal.

Eftersom vår lillkille älskar mat så är det nu bara en nattamning kvar så snart är den fasen också över... Försöker få honom att inte äta förrän framåt fem på morgonen för han behöver inte äta tidigare men ibland är det svårt... man vill ju inte väcka alla andra liksom...

Den här veckan har varit lite småseg eftersom maken har varit hemma från jobbet och sjuk. Man faller liksom in i det själv också på något vis... Har i alla fall hunnit med en tur in till stan för ett glas vin, tapas och en massa tjejsnack med Linnea, mysigt!!!

Har också haft utvecklingssamtal på dagis. Som vanligt inga nyheter utan bara sådant man redan vet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar