måndag 12 december 2011

Dags att klä granen

Idag var det dags att klä granen. Eftersom vi inte är hemma över julen så är det alltid trevligt att få känna på stämningen lite innan. Det blev julmusik, lite dans, pyntning och sedan glögg och pepparkaka. Julstämningen börjar nog ändå komma smygandes lite smått, trots regn och rusk utanför fönstret. Nu sitter jag här och blickar ut över vår gran, mysigt!!!

Rasmus var väldigt koncentrerad på sin uppgift;

Tyckte det här var en lite rolig bild:);

Rasmus ville absolut inte ha på sig tomteluvan utan skulle istället ha den gamla släkthatten som var på tok för liten och snarare skulle passat Hugo. Han tyckte att han var fin i den. Undrar hur det går imorgon på lucia???

En liten trött tomtenisse fick vi i alla fall;

Rasmus beundrar årets gran;

Sedan blev det mys, fast det är måndag...;

Gillar att vi kan ha granen så att den syns från alla umgänges ytor och från vårt sovrum. Förra året fick vi ha den i hallen och då ser man ju den inte lika mycket... Sedan kollade vi på julkalendern. Vi tycker nog att den är ungefär lika spännande allihop och bänkar oss slaviskt i soffan. Rasmus vill alltid se mer när det är slut...

Det bästa sparar jag till sist... !!!
Resan till Thailand är nu bokad och bestämd. Tyvärr en något förkortad variant men det ska bli skönt med lata dagar i solen, vi längtar som tokar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar