söndag 28 augusti 2011

Uppdatering

Spontan vägde Hugo häromdagen på BVC. Den lille guldklimpen väger 7100 gram. Det går verkligen fort. Kommer inte ihåg att det var så här....

Igår lekte Rasmus med grannflickan hela kvällen. Kan konstatera att det är en helt annan sorts lek när han leker med flickor än med pojkar. Nu var han behärskad, skulle hålla handen, kramas och var försiktig. Dom myste, käkade lördagsgodis tillsammans i små solstolar och verkade verkligen trivas ihop. Bra att ha lite tjejer att leka med också. Det är ju inget överflöd av dom varken i vår umgängeskrets eller på dagis. Idag kom Adam på besök och då var det istället fullt ös medvetslös:). Kul det också och Rasmus slocknade i sängen. Vi hoppas att han sover lika bra i sin egen säng som han gjorde i natt. Då sov han hela natten och gick inte upp förrän vid åtta!

Hugo sover alltid bra i egen säng och vaknar bara för att äta. I natt vaknade han bara vid fem, också lyx!

Nu har jag märkt upp alla Rasmus kläder och packat dagispåsen inför morgondagen. Känns konstigt att han ska iväg dit igen efter så många veckors sommarlov men han ser verkligen fram emot det och att få träffa alla sina kompisar igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar