söndag 17 oktober 2010

Internet igång igen

Efter flera veckor utan internet hemma så är vi på banan igen. Det har i och för sig varit ganska skönt att inte ha en dator att sitta framför på kvällarna och eftersom jag är strikt emot Tv:n just nu så har det funnits tid till annat. Vi sa upp vårt trådlösa bredband för att istället ansluta oss till husets nyindragna nät. Solna stad var kanske inte snabbast på att fixa anslutningen och därav uppdateringstorkan.
...
Trötter;

...
Exempelvis så har jag utan dator kunnat ägna mig till att göra en surdeg och mata den varje dag:) Har ännu inte bakat på den men det ska bli spännande att se resultatet. Kan eventuellt hända att jag visar brödet på bloggen beroende på hur det blir:) Vi har också börjat styla till lägenheten lite grann inför veckans fotografering. Idag inhandlades ny matta, tavla & lampa på Ikea och blommor för icke nummergiven summa i blomsteraffären. Att köpa nya blommor ger verkligen ett helt nytt utryck för lägenheten och man kan väl säga att vi hade rätt till den uppdateringen då våra förra blommor var från tiden då vi bodde i Umeå.
...
Rasmus busar på barnmässan förra helgen;
...
På tisdag ska besked komma; blir det något husbygge eller inte???... spännande!...
...
Fanns massor av bilar att provköra på mässan;
...
I helgen har Rasmus mormor och morfar varit på besök. Vi har haft en myshelg med god mat och trevligt sällskap. På lördagen var vi i Älvsjö och visade tomten där husen ska stå. Det var dock jätte kallt och kändes som riktig vinter så fikakorgen vi hade tagit med fick förtäras när vi kom hem. Rasmus var förtjust över besöket och har röjt runt och busat...:) Mamma och pappa var också förtjusta över besöket som innebar både sovmorgon och lördagsfrukost med nybakt bröd direkt från bageriet:) Idag promenerade vi till Backstugan och avnjöt deras klassiska brunch. Det var bra mat till ett bra pris men att äta ute med en 20 månaders buskille är inte alltid avkopplande...
...
Mormor och morfar med trött Rasmus efter brunchen;

1 kommentar:

  1. Hurra!
    äntligen nya bilder på det lilla charmtrollet.
    farmor

    SvaraRadera