måndag 25 oktober 2010

Pimpad lägenhet:)

Oj, oj, oj vad vi har slitit.... Det är inte alltid lätt att göra saker med en liten grabb i hasorna hela tiden och det tar defenitivt mycket längre tid... men nu är vi äntligen klara med att ha fixat i ordning lägenheten inför fotografering imorgon. Tänkte att vi ska ha klart fotograferingen så att när vi väl vill lägga ut lägenheten så slipper vi i alla fall det momentet. Vi har fixat och donat, fått upp vår första tavla någonsin, planterat om blommor och äntligen fixat alla lampsladdar som hänger löst i taket... Här kommer ett smakprov av resultatet;
...
Master bedroom;
...
Vår nya myshörna i köket;
...
Badrummet;
...
En helt ny funktion i hallen med datahörna;
...
Vardagsrummet med lite mer färg;
...
Tack till Hanna och Peter som har ställt upp och lånat ut en del utav sin bohag! Vi blev sjukt nöjda med resultatet, och hoppas vi får låna det igen vid visning:)
...
Någon som nu är sugen på att köpa en tvåa på 55 kvm i Råsunda???
...
Rasmus verkar ha riktig otur nu. Först var det febern i torsdags och sedan var han frisk hela helgen för att idag åter igen ha feber. Som tur var hade vi fantastisk tur att Emma kunde ställa upp och barnvakta då jag skulle på studiebesök och Jesper hade ett icke inställbart möte på jobbet. Tack Emma för stålande jobb! Det blir en dag till hemma för Rasmus imorgon. Känns något jobbigt, inte bara på grund av att han är sjuk, men också på grund av att lägenheten nu är i ett bra skick och när yrvädret har dragit runt här en halv dag så brukar den inte vara det...:) Han verkar dock inte direkt påverkad utav febern utan röjer i sitt vanliga tempo, det vill säga; full ös medvetslös...:)

3 kommentarer:

  1. GRATTIS RASMUSNALLE PÅ NAMNSDAGEN!!

    Snygga gardiner i sovrummet, fast de ser ut att hänga lite snett.. ;) Ser ju ut som att det är minst en trea ni bor i nu!

    SvaraRadera
  2. Så fräscht och fint !
    Grattis Rasmus!!!
    kramar från
    farmor

    SvaraRadera
  3. Vad fint ni har gjort, kanske lägger ett bud!
    Grattis till Rasmus på namnsdagen önskar vi alla, hoppas febern ger med sig snart.
    /Möbelinnehavarna

    SvaraRadera