lördag 28 augusti 2010

Bröllopsresa

Första resan som herr & fru Wallenberg var välbehövlig och helt underbar. Vi åkte till Barcelona redan tidigt på måndag morgon efter bröllopshelgen. Efter en hel sommar med planerande och de sista veckorna utan en lugn stund så var det här äntligen lite tid för avkoppling bara vi två tillsammans. Tack mamma som tog hand om Rasmus hela veckan! Barcelona var allt som vi kunde drömma om.
......
Vi hade det fantastiskt! varmt med sol (30 grader), bad (havet och på hotellets takterass 10 våningar upp), god mat (tapas, paella...), gott att dricka (cava, sangria, cervesas...:)), shopping, konst (fanns överallt så det var svårt att undvika:)), och framför allt kunde vi vila upp oss och äta på restaurang utan att behöva stressa eller äta i omgångar.
...
Strandhäng och lunch med paella och rosé;

...
Hann med ett besök på en utav restaurangerna, Gaig, i Michelinguiden där vi avnjöt en femrätters avsmakningsmeny samt två efterrätter och lite mellansnacks. Valde att ta en dryckesmeny till vilket innebar fulla glas till varje rätt och ett smått lulligt tillstånd. Nedan ses bara några utav de glas vi hade... När vi kom till restaurangen klockan nio på kvällen var det bara vi där så vi fick ha den helt för oss själva och tre kypare som svansade runt oss. Lyxigt men också lite obekvämt...:)
...

...
Jesper slappar på takterassen;

...
Lite sport klämde vi in också. Ett besök i den gamla OS-byn samt ett besök på Nou camp;


---
Efter fem lata dagar var det skönt att komma hem och få krama och pussa på lilleman igen...

2 kommentarer:

 1. Grattis frun!
  Jag har längtat till ett nytt inlägg. Hoppas att ni hade det underbart på bröllopet. Vilken fin ring, förstorade upp bilden när du satt och åt på restaurangen, himla snygg!
  Hoppas att det går bra för lillskrutten på dagis. kram kram

  SvaraRadera
 2. Det var en underbar vecka med världens bästa och goaste Rasmus. Det var skönt att få vara ledig och bara busa och mysa! Tack Rasmus!
  Kram mormor

  SvaraRadera