lördag 5 juni 2010

Mys med kompisar

Vi försöker utnyttja solens alla timmar till max just nu:) Det är så himla härligt med bra väder! Alla grabbar (söner + pappor) var och besökte Smaka på Stockholm i Kungsan i torsdags och passade även på att titta förbi lekparken i Humlegården. Ska tydligen vara en hit med massor av leksaker.
...

...
Felix, Rasmus och Oscar leker i bilen;

...
Jag slutade redan vid tre och skyndade iväg för att fixa picknick korg. Sedan möttes vi upp i Hagaparken för att sparka boll med Edwin och hans föräldrar. Små grabbarna busade och lekte. Sprang efter bollen och tokskrattade. Vi delade på en flaska rosé, premiär jordgubbar och sedan ordentlig picknick på det. Maja dök också upp men framåt kvällningen blev det ändå lite kallt och vi begav oss hemåt.
...

...
Här får du lite russin av mig Rasmus! Edwin 17 mån...;

...
Kramkalas!!! ...eller brottningsmatch:);

...
Igår var jag och Marie iväg för att testa ut Augustis outfit... Shit va svårt, man får nästan lite ångest... Sedan var det middagsbjudning för Linnea och Mattias. Vi bjöd på lite rätter som vi inte gjort tidigare och det blev lite nervöst ett tag när såsen inte smakade någonting och all grillning såg ut att bli kolbitar men vi kom igen och det blev riktigt bra!
...
Idag var det dags för en riktigt cykeltur. Tog oss in till Långholmen där det var Skrattstock och satt i solen ett tag tillsammans med Johan och Lina för att lyssna på komiker. Kanske inte den bästa aktiviteten för Rasmus så efter ett tag cyklade vi in till Kungsan och käkade god mat istället. Cyklade förbi alla stackare som sprang Stockholm maraton. Många aktiviteter i Stockholm den här helgen...! Sedan cyklade vi hem igen och var väl ute och cyklade över två mil i alla fall. Rasmus var nöjd och somnade till och med där bak en gång. Nu har vi kommit hem och är helt slut. Blir nog en tidig kväll idag...
...
Skrattstock... Jesper ser måttligt road ut...:);

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar