lördag 13 juni 2009

Moster Carro på besök

Moster Carro har varit och hälsat på sedan i onsdags. Tyvärr har vädret inte varit toppen. Hon kom i onsdags och då gick strömmen hos oss när vi körde diskmaskinen. Det gick inte fixa som det brukar... ringde en elektriker men det skulle kosta över två tusen spänn bara för att komma och kolla. Vi fick tips om att det bor en elektriker i huset så vi tänkte vänta tills han var hemma. Tur hade vi för det är han vi brukar snacka lite med. Fick tag på honom på torsdagen (då hade vi fått köra stearinljus på toaletten i en dag...) och han fixade till det ganska lätt. Sa att vi har gamla kablar som är rent farliga så han skulle nog hjälpa oss att byta ut alltihop efter midsommar. Bra med grannar ibland:)!
...
Så här glad blev Rasmus över nya dräkten som moster köpt;
...
...
På torsdagen fick Carro sin födelsedagspresent vilket innebar att vi gick till Backstugan och käkade grillbuffé. För övrigt enda dagen med riktigt bra väder. Buffén var riktigt bra! Man fick ta hur mycket tillbehör som helst och sedan fick man välja kött/fisk. Jag tog grillad tonfisk som var helt underbart god.
...
...
Det var också sista massagen i torsdags och Rasmus njöt i fullo;
...


Igår var moster barnvakt när jag och Jesper var i Årsta hos Johan och Lina för att fira Linas 30-års dag. Som vanligt var Rasmus from som ett lamm:) Nu har vi gett honom potatis i nästan en vecka och det har varit lite trögt. Idag tänkte vi prova med havregröt istället och det var en favorit. Han slurpade i sig alltihop och blev sur när det inte gick tillräckligt fort... Så här glad är man när man får gröt;
...

Idag efter att syster åkte hem (Swebus i sex timmar 300 kr, det var bättre när hon åkte hit. 2 timmar och 40 min med X2000 för 21 kr...köpt på Tradera) så gick vi ner på Solna centrum och eftersom vädret inte är toppen så köpte jag nytt regnställ och stövlar så nu har man ingen ursäkt att inte gå ut längre...:)
...
Rasmus vill ha TV-dosan så att han kan välja favoritprogram;
...

...
Gröt är mums, ge mig mer!;
...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar