torsdag 18 juni 2009

Hus och semestertankar...

Just nu står jag och skriver med datorn på byrån vilket inte är den skönaste positionen. Därav också att jag har varit dålig på att skriva inlägg. När strömmen gick här så pajjade vårt trådlösa nätverk så nu har vi en kort sladd, inte alls kul.
...
Idag har jag pratat med en mäklare som ska komma och värdera vår lägenhet. Kan vara kul att se vad dom tror om värdet. Är ju inte aktuellt med en försäljning just nu men vi blir mer och mer sugna på nyproduktionen i Vallentuna som vi kollat på. Det är inte tillträde förrän till våren nästa år men tänk så skönt att flytta in i något helt nytt, och större...! med egen tomt!


Så här ser det ut;

Idag är det Jespers sista dag på jobbet sen har vi åtta veckor ledigt tillsammans. Ska bli så himla underbart (och så kanske man kan få sovmorgon ibland:).

Vi skulle ge Rasmus smakportioner av gröt men det går inge vidare. Han tycker det är super gott och blir helt vild om det inte går tillräckligt snabbt. Så nu äter han en hel portion (skulle kunna äta mer) plus en massa ersättning. Igår trodde vi att han skulle spricka... Däremot är potatis och morot mindre lockande för den lilla krabaten.

Den här veckan har varit ganska lugn vilket är skönt så man hinner varva ner inför semestern:). Inga stora aktiviteter med andra ord. Tvätt, lunch med Anna, promenad med Hanna och kollat in Volvo Ocean Race lite grann. Just nu skiner solen och jag hoppas att det håller i sig till imorgon midsommarafton. Skulle iof inte göra det men man kan ju alltid hålla tummarna...

Enligt önskemål så kommer här några videoklipp med nya filmkameran;

1 kommentar:

  1. Åh vad han är gossig. Det är kul att få se honom på film, skrattet är bara så häääärligt!
    Mormor längtar ihjäl sig efter Rasmusgos. Kram på er.

    SvaraRadera