söndag 28 februari 2016

Familjehelg

I fredags blev det fullt hus hos oss. Mormor och morfar kom hem från Thailand samtidigt som Bella och Tobias kom hit från Borås. Vi passade på fira morfar som fyller år på onsdag men flygresenärerna var ganska trötta:). Massor av thaimango hade dom med sig till oss!!! Så himla gott (nästan ett år sedan sist...).



På lördag morgon åkte mormor och morfar vidare hemåt och vi andra åkte på hockeyträning. Jag tror nog att Tobias var mest laddad på att få hänga med grabbarna på hockey:).




Helgen har verkligen bjudit på strålande sol. Bästa på länge! Så sedan blev det promenad och på kvällen mellomys. Idag var vi ju så klart tvungna att visa upp Solnas flaggskepp "mallen" eller mall of Scandinavia. Sedan drog vi alla på oss träningskläder och körde en löprunda med efterföljande utegym. Grabbarna fick cykla när vi sprang. Energiboost i solen! En toppenmysig helg! Synd bara att vi har blivit av med lånebilen nu (man vänjer sig alldeles för snabbt) men tur att vädret är bra så kanske vi kan cykla desto mer igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar