söndag 6 september 2015

Prins Daniels Lopp och cykeluppgradering

Den här helgen är ju en riktigt sporthelg och idag skulle Prins Daniels Lopp gå av stapeln i Hagaparken. När vi vaknade så fullkomligt öste regnet ner. Grabbarna har dock övat länge inför loppet så det var bara att dra på regnställen och cykla dit. Tråkigt för arrangörerna att det var så dåligt väder för det är egentligen ett riktigt toppenevent där baren får testa massor av olika sporter. 

Rasmus hade ju redan innan som mål att vinna hela loppet och det gick riktigt, riktigt bra. Hade han inte trillat i starten så hade han nog faktiskt kunna vinna men han var väldigt stolt över en tredje plats i gruppen för -09:or. Vi snackar en superstolt sexåring:)! Hugo kämpade också på i -09:gruppen (det är minsta klassen) och sprang som bara den. För att vara två år yngre så sprang han också superbra och var stolt över sin medalj. Eftersom regnet öste ner så blev det inga andra aktiviteter utan vi fick nöja oss med att dyblöta cykla hem igen.

I fredags fick Rasmus dessutom en ny cykel. Vi har länge försökt spana på att uppgradera. Eftersom vi cyklar så mycket så tyckte vi att han verkligen vara värd en större cykel så han slipper toktrampa på sin gamla. Team Sportia på centrum sålde ut sitt lager med 25% så det blev en ny 20 tums cykel med guld på. Gissa lyckan?!:) Lillebrorsan var lika lycklig han som fick ta över 16 tums cykeln och nu kan cykla på i en betydligt högre fart. 

I övrigt intet nytt. Jag fortsätter sjukstugan och maken kompletterar mig med huvudvärk och trötthet i kroppen...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar