söndag 29 mars 2015

Mot lågsäsongen

Vi är inne på slutspurten av ett kapitel på den här resan. Imorgon måndag, börjar barnens sista vecka på förskolan och min och makens sista lyxiga egen/gemensamhetsvecka (vilken förmån vi har haft att ha den här tiden för oss och vårt förhållande). Vi försökte redan den här veckan att suga lite extra på den karamellen med massage och massor av träning. Tyvärr har jag fått ont i knät av strandpromenaderna så det har vi fått skippa. En utav dagarna struntade vi i frukost hemma, lämnade barnen på förskolan och åkte sedan iväg för en lång mysfrukost i lugn och ro. Åh vad vi kommer att sakna dessa stunder:(!!! 

Frukost på Livingroom.

I fredags var det dags för Hugo att säga hejdå till sin förskolelärare Gunilla som han verkligen har gillat. Det har kramats och lekts i massor och som alltid är det nära till tårar... Vi börjar också märka av att lågsäsongen har dragit igång. Under två veckoslut har massor av människor lämnat ön och allt har gått ner i ett helt annat tempo och med mycket mindre folk på restauranger och på stranden. Underbart skönt tycker vi som har längtat efter den här stunden:). Lägenheterna och husen i området börjar också tömmas på folk och många balkonger står nu tomma. 

Här sägs det hejdå till bästa fröken!

Hugo har fått sin Thailandsbok är är väldigt stolt. Han har längtat efter den sedan de första barnen började lämna hans grupp för ungefär två månader sedan...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar