söndag 22 mars 2015

Löptävling


Lite löptävling på stranden! Fort gick det och grabbarna vann varsin glass av sin mamma. Nästa gång blir det allvar, då ska jag vinna:)

Anmälan till både vårruset och tjejmilen är för övrigt klara så nu gäller det verkligen att börja löpträna igen. Det är så galet svårt att ta sig ut här på Lanta. Jag som verkligen var på gång innan vi åkte har tappat mycket utav den träningen. Både jag och maken har lyckats ta oss iväg på någon milrunda men efter en mil i solen så är man helt färdig resten av dagen...

Ett medvetet val den här första delen av året har faktiskt varit att inte ha något direkt träningsmål vilket ni kanske har lagt märke till. Det har varit ganska skönt och man har bara kunnat fokusera på att träna det man själv vill och tycker är riktigt kul (vilket vi har tid med här nere). Vi mätte oss ju innan resan startade och målet har väl egentligen varit att förbättra våra kroppsmått genom allsidig träning och mycket träning. Det har vi verkligen lyckats med och nu vill vi ro det hela vägen hem. Sedan kommer målen för 2015:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar