söndag 1 juli 2012

Vår hemma-helg!

Nu är det som vanligt igen:). Fullt ös...

Grabbarna är hemma igen. Skönt och inte lika tyst längre tycker vi. Men vi har också haft en otroligt lyxigt skön helg här hemma. Igår efter loppisen tog vi cyklarna och sedan pendeln för middag hos familjen Sundqvist. Slapp till och med laga middag:) och kunde sedan sitta bortbjudna utan att behöva tänka på att någon liten knodd ska vakna eller överhuvudtaget tänka så mycket. Cyklade hem i en ljummen sommarkväll (19 grader) och kunde sedan sova gott hela natten. Fick en skön sovmorgon till halv tio (när hände det sist?), åt frukost ute (24 grader) och sedan städade vi undan lite grann. Vid lunch kom grabbarna tillsammans med gammelfarmor och gammelfarfar som ska fortsätta till Finland. Då blev det röj igen:). 

Rasmus och Hugo verkar haft det toppen. Fick åka till Borås Djurpark med mormor och morfar. När vi var på middagen igår så ringde Rasmus vid åtta. Det var en väldigt ledsen kille som ringde och man hörde hur tårarna sprutade.

-Mamma jag vill inte åka hem.
-Men varför inte då?
-Jag vill vara här med mormor och morfar.
-Men vi vill ju att ni ska komma hem.
-Men jag vill vara här!

Det är ju bra att veta att han har det bra:) men ändå lite jobbigt när han inte vill komma hem. Hur ska separationen gå när han är 18 om det är jobbigt redan:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar