söndag 27 november 2011

Loka Brunn

Nu är vi tillbaka efter en underbart skön Spahelg i Loka Brunn. Vi anlände i lördags vid tvåtiden och fick då avnjuta en stor eftermiddagsfikabuffé i dom finare salongerna. Sedan var det bara att packa badkläderna för att bege sig ner till poolhuset. Där fick Jesper först en timmes massage medans jag passade på att nyttja gymmet. Sedan var det min tur att få en timmes avkoppling:). Hela kvällen bastade och badade vi. Dom hade en massa olika pooler, olika bastus och utomhus pool. Vid halv nio bjöds vi på tre rätters middag. Varmrätten var gudomligt god och dom andra två rätterna var helt okej.

Det bästa...!;

Det bästa var ändå sängarna på vårt rum! Så fantastiskt sköna och täckena och kuddarna var himmelskt fluffiga. Skulle kunna åka dit igen bara för att få sova en natt i sängarna:)
+++++ för sovandet!:)

Här bodde vi;

Idag regnade det så efter att vi intagit frukosten så begav vi oss till poolhuset igen för lite badande. Poolhuset var helt nytt för hösten och standarden därefter, topp! Kan verkligen rekommendera en vistelse här. Vi har haft en mysig, avkopplande helg och grabbarna verkar haft det lika bra hemma. Tack Maja och Gabriel för presenten och barnvaktandet!

1 kommentar:

  1. Barnvakterna (Gabriel, Ida, Emma, jag)och småkillarna hade det minst lika mysigt!!

    SvaraRadera