fredag 11 november 2011

Kontroller

Igår hängde jag och Hugo på BVC hela förmiddagen. Det var vägning, mätning, sex månaders kontroll och sprutor som skulle avklaras. Allt på en gång:). Lillkillen ligger fint på en kurva över och nu går det inte lika snabbt uppåt längre i viktökningen.

Vikt; 8850 gram
Längd; 67 cm

Läkarundersökningen gick bra och han klarade alla tester som att exempelvis flytta en sak från en hand till en annan, rulla runt och jollra nyanserat. Tummen upp för Hugo!:)

Sprutorna gick mycket bättre än förra gången. Han fick en speldosa att titta på och första sprutan reagerade han knappt på. Han tittade bara lite förunderligt på barnmorskan. Andra sprutan skrek han till men lugnade sig sedan med en gång. På eftermiddagen fick han feber och har haft det sedan dess. Man märker att han är orolig, lite kinkig och extra klängig idag. Mest sover han och det beror nog på febern. Det är ju i alla fall skönt när man vet att det beror på att han har tagit en spruta och inte på något annat.

På kvällen fick jag lite egen tid och begav mig ut till Nacka för att hälsa på Linnea och Mattias i deras nya lägenhet. Blev bjuden på middag och hängde vilket var skönt. Ibland glömmer man av hur skönt det faktiskt är att få lite egen tid ibland med vänner!

Idag har det varit byggare i lägenheten fram och tillbaka hela förmiddagen. Sista dagen för att åtgärda saker efter besiktningen och givetvis måste man då göra det den absolut sista dagen... Mycket är dock fortfarande inte åtgärdat så på måndag ska vi ha en diskussion med föreningen hur vi ska gå vidare...

Det här sysslade grabbarna med när jag var borta:);

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar