söndag 10 juli 2011

Strandhäng

I helgen har mormor och morfar varit på besök på sin väg till Finland. Tanken var att vi skulle flyttat in och skulle ha barnvakt för att shoppa loss lite nya möbler. Så blev inte riktigt planen men vi fick i alla fall barnvaktshjälp så vi kunde städa ur vindsförrådet. Sedan har vi mestadels försökt hålla oss i från en kokhet lägenhet... Tänk om vi hade fått flytta in *drömmar* då hade vi haft det svalt och skönt (för det är det där nere), kunnat grilla på vår nya grill (som vi fick av mor och far i inflyttningspresent) och sluppit ränna iväg till olika parker varje dag vilket innebär att packa ner ungefär hela sitt liv när man har två barn...

Mormor och Hugo svalkar sig vid Hägernäs Strand;

Sandslottsbygge;

Ungefär så här nära vattnet tog sig badkrukan Rasmus;

Berta är här och släpps inte ur sikte (matchar dessutom vagnen:));

Mums med melon!;

Man skulle kunna tro att Rasmus har badat men så är inte fallet, han bara frös...;

Igår kväll tänkte jag och Jesper att vi skulle gå en sväng runt sjöarna så kunde båda grabbarna somna i vagnen och vi kunde köpa en stor påse med lösgodis och sitta ute och mysa... tji fick vi... Rasmus var vaken hela tiden och somnade inte förrän tio men det var i alla fall en helt underbar kväll! Svenska sommarkvällar går inte av för hackor:)

Igår fyllde Hugo 2 mån. Det firade han med att sova hela sex timmar i sträck på natten (har inte hänt tidigare) = lycka för mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar