söndag 3 juli 2011

Bröllop i Härnösand

Vår helg har spenderats i Härnösand med storslaget bröllop á la Marie och Micke. Rasmus har varit ute i segelbåten med farmor och farfar. Bröllop ska dock inte närvaras med barn... Hugo var vaken hela tiden från vigseln till klockan ett på natten. Detta innebar att mamma och pappa fick springa som tättingar och turas om att stressäta... Det var dock skönt att komma bort från allt rappell med bygget ett tag, sova utan Rasmus som sparkar i sängen och äta hotellfrukost:)

Glad liten kille har anlänt till hotellet;

Välkommen till Härnösand;

Lördagen innan vigseln spenderade vi med att strosa runt i mysiga Härnösand och spela en halv runda bangolf på en utav de sämsta banorna någonsin (därför gav vi upp efter halva). Att bara ha lillparveln med sig kändes väldigt enkelt. Tänk att man kunde tycka att det var jobbigt när Rasmus var liten. Att bara ha en känns nu för tiden som "a piece of cake".

Maken "in action";

Brudparet hade ordnat allt i minsta detalj och vi fick till och med en liten välkomstpåse när vi anlände till hotellet! Under middagen kunde småbarnsförälderbordet (där alla aldrig var samlade samtidigt:)) ändå vara med och se alla tal eftersom det var en öppen vägg till danslokalen där vi hade vagnen under middagen, kanon! Enda smolket i bägaren var att dragkedjan i min nya klänning gick sönder redan innan vigseln... Fick lite smått panik men lyckades dra upp halvvägs utan att göra sönder den helt och sedan blev det att köra i ilfart till affären efter vigseln för att köpa det allra sista paketet säkerhetsnålar...

Fina näbben Hilding käkade mycket russin:);

Finaste brudparet står nygifta på kyrktrappan;

Enda lilla sovpausen för lillprinsen;

Då var vi fortfarande pigga och vakna och klockan är runt 23... Hörselskydd på, festen har börjat;

Tack Herr & Fru Sparréus Näslund för att vi fick vara med och fira er stora dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar