torsdag 7 juli 2011

+ och -

Den här veckan har verkligen varit totalt kaos gällande nya lägenheten och har slutat i skadestånds anspråk samt inblandning av jurist. Idag har Jesper fått leka projektledare hela dagen och fått berätta för dom vad som ska göra. Positivt är att maken fått nytt toppjobb:) Syrran har fått vara barnvakt mest hela tiden när hon var här på besök men i tisdags hann jag och hon med att få lite systerlig tid tillsammans och gick på bio. Det var länge sedan!

Moster och Hugo kommer bra överens;

Igår drog vi ut till Täby och Hägernäs Strand eftersom vi kände att vi höll på att få panik av allt runt flytten. Är en perfekt badplats med sandstrand, gräs, lekplats och vatten utan massor av fåglar. Det var verkligen behövligt att komma ut lite grann... På kvällen hade jag min "barn- och man fria kväll":) Tillbringade den med mammagruppen på Backstugan. Åt grillade tonfisk, drack ett glas rosé, hade tjejsnack och njöt allmänt i solen... underbart!!! Man behöver verkligen den egna tiden nästan ännu mer nu och man får så mycket ny och härlig energi.

Kepskillen;

Hugos första sko;

Har fått sätta saxen i syrrans hår:);

Idag hade vi tänkt att göra en liknande utflykt men det hann vi inte riktigt med. Det var två månaders kontroll hos läkaren för Hugo, tvättid, dags att fylla på matförrådet och vips så var dagen slut. 26 grader varmt har det varit och vi har tillbringat dagen med att smälta bort inomhus...:( Nu håller vi på att förbereda middagen och snart kommer mormor och morfar.

Hugo njuter på stranden;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar