söndag 30 maj 2010

Tillbaka efter norrlandshelg

Nu har vi kommit hem igen från Umeå. Jesper kan knappt gå efter helgens bravader men vad gör väl det när dom kom trea i hela cupen:) Vi hade gärna haft lite bättre väder men idag sprack det upp lite grann med solglimtar här och där. Skönast har dock varit att få sova hela nätterna och få sovmorgon idag på morsdag:)
...
Rasmus leker med storbilen;

...
När vi kom tillbaka till Stockholm blev det dock som att kliva av på en annan planet. Det var högsommarvärme så av med tjocka tröjor och på med linné och t-shirt. Vi snålade in på taxin och tog bussen hem. Det var mest skönt att få en liten promenad och va ute i det härliga vädret! Pengarna vi sparade på taxin brände vi istället på thaimat. Drog ner till den lilla thaikiosken vid Råstasjön och satt på uteserveringen i gassande sol. Snacka om nostalgitripp tillbaka till paradiset. Rasmus käkade ris i mängder precis som i Thailand:)
...

...
Ute på farmor och farfars gård;

...
När vi skulle åka hoppade Rasmus själv in i farfars bil och tänkte köra iväg:);

4 kommentarer:

  1. Va är de Rasmus åker på? En grön gris?

    SvaraRadera
  2. Det är ju en gurka! En sådan hade morbror Patrik också som gick i racerfart. Rasmus ser ut att ha haft en mysig helg han bryr sig inte så mycket om vad det är för väder. Kram

    SvaraRadera
  3. En Glurk ser ni väl!!
    Rasmus kör Jeppes gamla Glurk där hjulen tagit slut. Men den tar sig fram, hur bra som helst, med en så´n skicklig chaufför som Rasnus.
    Kram från farmor

    SvaraRadera
  4. Känner igen både min barbiebil och Glurken! Men Glurken ska Rasmus passa sig för eftersom jag har ett snyggt ärr på hakan efter en Glurkvurpa för ca 26 år sedan ...

    SvaraRadera