söndag 6 mars 2016

Födelsedagsfirande!

Idag firar vi maken som fyller år! Det blev frukost på sängen med rebus som skulle lösas för dagens aktiviteter. Målet var att ta oss till Olearys nya eventcentrum på Mallen. 

Först ut på schemat var bowling och det tog sig efter ett tag för grabbarna. Tur att dom hade någon slags ställning för Hugo och man kan väl konstatera att tävlingsnerverna finns där hos hela familjen:). 

Bowlingen efterföljdes av brunch, och vilken brunch sen... Det fanns allt och lite till, asiatiskt, pannkakor, sushi, pizza, tacos, hamburgare, ribs, kyckling, hemgjord korv osv osv. Efterrättsbordet gick inte heller av för hackor:)

Vi var inte riktigt klara efter det utan var så klart tvungna att testa äventyrsgolfen också. Kanske mer för barnen än för oss vuxna. Banorna var lite för enkla men väldigt häftigt uppbyggda. En bra aktivitet som bara grabbarna kan köra nästa gång (lite för dyrt annars...).

Efter flera timmar ute på vift så var hela familjen ganska slitna och Rasmus somnade i mitt knä i soffan när vi kom hem (var länge sedan det hände sist) men mysigt!

Jag tror att maken fick en fint firande. Hipp hipp hurra till 37-åringen!!!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar