söndag 26 juli 2009

Veckans höjdpunkter...




Nu har en vecka förflutit hemma i Solna och det börjar bli dags att packa väskan igen för att bege oss norrut. Veckan har tuffat på. Jesper har varit på jobbet lite grann och så har vi haft tid att träffa kompisar samt öva upp minigolf armen:)

Måndag packa upp från Tranemo vistelsen (tråkigt men nödvändigt)
Tisdag in till jobbet för lönesamtal (dött i stan vid den här tiden på året)
Onsdag minigolf i Solna med Johan & Lina (Jesper slog rekord på banan för dagen...)
Torsdag minigolf i Tanto med Lukas & Helena (betalade 70 spänn, helt sjukt... men vi hade gått hela vägen dit så då var det bara att pröjsa...)
Fredag besök av Rasmus mormor & morfar som efter fyra dagar utan lilleman var Rasmus-sjuka:)
Lördag slappardag samt ompyssling av liten sjuk grabb
Söndag jordgubbstårta och besök i Linnea & Mattias nya lägenhet på Söder.

I fredags fick lilleman sin andra kur av sprutor och det gick bättre än sist. Jesper fick blåsa såpbubblor för att distrahera. Efteråt fick han feber och hade det i två dagar. Stackars liten, blev helt hängig och trött (inte likt honom). Men idag var har på toppen humör igen och tog igen allt han missat:) Hos BVC var det även dags för invägning och Rasmus hamnade på nästan 8 pannor med sina 7 950 gram samt ståtliga 66,5 cm. Lillgrabben börjar bli stor:)

Nu är det pepp inför tjejmilen som gäller (en månad kvar). Idag har jag införskaffat nya skor, sockar, byxor, linne och topp... som att det skulle gå bättre för det:) men man känner sig i alla fall lite mer peppad. Sprang igår för första gången på väldigt väldigt länge runt båda sjöarna vilket innebär ungefär 6 kilometer så nu börjar det likna något... kanske ska man ändå lyckas ta sig runt och slå både mor och systrar...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar