tisdag 31 maj 2016

Fotboll, vänner och första loppet

Helgen började med ett besök på skytteholm för att kolla in Lennart Johansson academy med lag från många utav de störst fotbollslagen. Bland annat Juventus, Chelsea och Barcelona 02-or fanns representerade förutom AIK så klart. Spännande men synd att himlen öppnade sig och regnet började ösa ner.





Lördagen fortsatte med fotbollsmatch mot Hammarby för Rasmus. Så himla kul att se och dom är så galet duktiga. Kan inte fatta att dom bara är sju år...







På kvällen kom fd grannarna på besök och barnen röjde på som vanligt. Fyra av fem slocknade i soffan... Vi bjöd på torsk med frästa grönsaker. Underskattad maträtt i vårt kök, sååå gott!







På söndagen blev det att ta det lite lugnt hemma på förmiddagen, klippa gräset och pyssla. Efter en lätt lunch med en riktig favorit, omelett så var det dags för järvastadsloppet. Massor av taggade barn och gissa vem som vann alltihop?:)... Rasmus kom etta och var ruskigt stolt. Hugo sprang hela kilometern i bra tempo han också så vi är riktigt impade. Bra jobbat av båda!







Så blev jag uppvaktad på morsdag med skattjakt och en rebus som skulle lösas. Allt fixat av sjuåringen. Fika och sedan smarriga laxburgare till middag. Tack mina finaste grabbar!!!
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar