måndag 10 augusti 2015

Bangolf på hemmaplan

Nu är vi hemma igen och ska njuta av ytterligare en och en halv veckas semester innan allvaret börjar igen. Helt galet för övrigt att vi ska få en förskoleklass grabb här hemma snart... Grabbarna har varit slitna idag och framför allt Rasmus har varit grinig. Vi tog oss i alla fall en sväng ner till bangolfbanan i Sumpan. Vi har försökt några gånger tidigare när vädret inte varit med oss men nu är det ju värmebölja så ingen risk för nederbörd (fick istället svalka oss med en glass efteråt).

Det gick riktigt bra för båda grabbarna att lira. Rasmus höll på att sura ihop när han inte var tillräckligt bra redan från början men efter fyra stycken spikar så var han rätt nöjd:) Hugo träffade också av bollen hyggligt och med lite hjälp så klarade vi att gå en hel runda. Det verkar ha varit en succé eftersom dom redan frågat när dom får spela igen.

Hugo har utvecklats så himla mycket den här sommaren. Både på det personliga planet till att bli en riktig liten spexare som bara lyssnar när han själv vill men också på det mer fysiska planet med att springa snabbt som bara den, cykla utan problem och vara med och lira boll på riktigt. Det märks att han tycker att det är kul och det tycker vi också!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar