torsdag 23 juli 2015

Första dagen på semestern


Äntligen här! den efterlängtade semestern. Vi började på allra bästa sätt med sovmorgon, mysfrukost framför sommarlovsmorgon och sedan legobygge på förmiddagen när regnet öste ner. Hade bestämt att det här var en dag som vi bara skulle ta det helt lugnt på. När vi på eftermiddagen försökte oss på en tur ner till sjöarna för att spela minigolf så fick den avbrytas när mörka moln drog över oss igen. Ingen minigolf den här gången utan den fick bytas ut mot glass på hemmaplan (har ni smakat Sia´s saltlakritsglass?, så galet god).

När regnet dragit över, igen... så gick vi ut och kastade boll, tog oss en sväng till gymmet (körde ett galet benpass så vi lär knappt kunna gå imorgon - jag älskar benpassen! kanske knäppt när dom flesta avskyr dom:)) och efter middagen blev det lite fotbollsträning med skott och match. Hugo börjar också komma in i det här med fotbollen och har blivit riktigt duktig. Han kan dock lessna ganska snabbt när storebrorsan lätt tar över.

Igår eftermiddag/kväll fick vi besök av våra f.d.grannar. Tjejerna var lite blyga till att börja med men sedan röjde dom på precis som vanligt. Oj, vad vi saknar att ha dom som grannar. Vilken galet bra tid vi hade när grabbarna hade kompisarna bara vägg i vägg. Vi satt ute hela kvällen trots att det var lite kyligt. Har man semester så har man liksom...!

1 kommentar: