lördag 9 maj 2015

Fyraåringen

Då var det dags. För fyra år sedan tittade den här lille krabaten ut. Dags att fira!


Hugo är en riktig liten busunge som fortfarande gärna kramas och gosar. Han vill gärna spexa, leka pajas och ibland gömma sig bakom mamma eller pappas ben. När han är utan storebror så går munnen i ett och han bara pratar och pratar och pratar. Storebror är för övrigt hans stora idol och bästa vän. Hugo är väldigt duktig på siffror och kan förstå valörerna i en kortlek och själv spela skitgubbe/vändtia utan att någon behöver hjälpa honom. Idag togs stödhjulen bort på cykeln och det är inte långt borta innan han kommer att cykla helt själv. Han förgyller vår tid varje dag och vi älskar honom för det. Tack för att du finns! Klart att du ska firas stort!


Dagen började tidigt med frukost på sängen. Det var många paket som skulle öppnas då det kommit massor av grejer på posten. Storebror var lite avundsjuk över att lillebrorsan fick så många paket... 


På eftermiddagen kom faster, kusin och "halva" faddrarna. Då blev det fika och legotårtan stod högt i kurs. Eftersom solen sken (trots att temperaturen inte var skyhög) så blev det lek ute efter fikat. Tror att det är första gången vi har fikat för Hugo inomhus (det har alltid varit riktigt varmt väder på hans födelsedag tidigare). 


Gissa vem som höll på att somna vid middagsbordet och som vi bara kunde lägga ner i sängen så sov han?!... Jodå, födelsedagsbarnet var ganska slut efter två dagars firande:)






2 kommentarer:

  1. Det var verkligen ett bra kalas :) Även Hugos kusin slocknade tidigt efter all lek.

    SvaraRadera